/ / / Psykoterapeutin vastaanotto 45 min.

Psykoterapeutin vastaanotto 45 min.

95,00 

Tuntuuko sinusta, että tarvitset kuuntelijaa, keskustelukumppania tai henkilöä, joka osaa kysyä oikeita kysymyksiä? Onko elämässäsi haaste, jonka yli on vaikea päästä. Oletko jäänyt kiinni ajattelutapaan tai aiempaan vastoinkäymiseen? Tarvitsetko tukea sosiaalisiin tilanteisiin, perhe- tai työelämän haasteisiin?

Varastossa

Saat linkin videotapaamiseen ennakkoon varaamaasi ajankohtaan. Tai saavu paikan päälle Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin, jonka voit käyttää Eedan psykoterapeutin 45 minuutin vastaanottoon paikan päällä tai etätapaamisena. Esitäthän koodisi tapaamisen alussa tai jo ajanvarauksen yhteydessä. Koodi on voimassa vuoden ostotapahtumasta lähtien.

Psykoterapia on kuntoutus- ja hoitomenetelmä joka perustuu vuorovaikutukseen ja on tehokas hoitomuoto. Terapiassa voit yhdessä psykoterapeutin kanssa tutkia omia tunteitasi ja ajatuksiasi sekä niiden merkitystä itsellesi ja läheisillesi. Terapia on tehokasta ongelmien ennaltaehkäisyä. Mikään ei asia ei ole liian pieni psykoterapiaan.

Psykoterapeutti on Valviran laillistama ja nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Psykoterapeutilla on lain edellyttämä vaitiolovelvollisuus ja lain edellyttämä potilasvakuutus.