Lyhytterapeuttiopiskelijan vastaanotto 90 min.

108,00 

Tuntuuko sinusta, että tarvitset kuuntelijaa, keskustelukumppania tai henkilöä, joka osaa kysyä oikeita kysymyksiä? Onko elämässäsi haaste, jonka yli on vaikea päästä. Oletko jäänyt kiinni ajattelutapaan tai aiempaan vastoinkäymiseen? Tarvitsetko tukea sosiaalisiin tilanteisiin, perhe- tai työelämän haasteisiin?

Varastossa

Lyhytterapiasta on apua elämätilanteen jäsentämiseen

Tavallisimpia syitä hoitoon hakeutumiseen on kuormittavat ja kriisiytyneet elämäntilanteen, kuten parisuhdekriisit tai lasten elämään liittyvien haasteiden edessä koettu riittämättömyys. Lyhytterapia on tehokasta työelämän haasteiden läpikäymiseen ja voimavarojen käyttöön saamiseen. Terapia on tehokasta ongelmien ennaltaehkäisyä.

Lyhytterapeuttimme ovat sosiaali- ja terveysalan peruskoulutuksen saaneita Valviran laillistamia ammattihenkilöitä. Terapeuteillamme on vaitiolovelvollisuus.

Saat linkin videotapaamiseen ennakkoon varaamaasi ajankohtaan. Tai saavu paikan päälle Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin, jonka voit käyttää Eedan lyhytterapeutin 1 tunnin ja 30 minuutin vastaanottoon paikan päällä tai etätapaamisena. Esitäthän koodisi tapaamisen alussa tai jo ajanvarauksen yhteydessä. Koodi on voimassa vuoden ostotapahtumasta lähtien.