Eeda Oy on vuonna 2009 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita, koulutusta sekä työnohjausta tuottava yritys. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, kunnat, yritykset ja muut yhteisöt. Olemme 100 % kotimainen ja henkilökuntansa omistama yritys. Vuonna 2021 laajennamme toimintaamme uusiin palveluihin.

Hyvinvointipalvelumme ovat organisaatioiden tukena henkilöstön jaksamisessa. Lisäksi tarjoamme koulutuksia ja ryhmämuotoista tukea. Terapiapalveluissa autamme ihmissuhteisiin, perhe-elämään ja työhön liittyvissä kriiseissä ja ongelmatilanteissa vuorovaikutuksen keinoin. Sosiaalipalveluina tarjoamme kunnan tarpeisiin moninaisia asiantuntijapalveluita. Palvelumme ovat räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin sopiviksi oikea-aikaisesti ja kohdennetusti.

Me olemme Eeda

Autamme
Toimimme
Tunnemme

Minna Manelius

Minna Manelius

Toimitusjohtaja

Valtiotieteiden maisteri (VTM), sosiaalityöntekijä, sosionomi AMK, ammatillinen opettaja sekä psykoterapeutti. Olen työskennellyt vuodesta 2001 sosiaalityöntekijänä, asiantuntijana ja esimiehenä. Työskentelen systeemisellä työotteella ja erikoisalani on perheiden elämään liittyvät haasteet sekä lastensuojelu. Toimin asiantuntijana Helsingin hallinto-oikeudessa.

Soili Cartwright

Soili Cartwright

Sosiaalipalvelut

Valtiotieteiden maisteri (VTM) ja neuropsykiatrinen valmentaja. Minulla on kokemusta lastensuojelusta sekä psykososiaalisesta työstä perheneuvolasta. Erikoisalaani on neuropsykiatrisesti oireilevat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä. Toimin myös sovittelijana riita- ja rikosasioissa.

Tiia Hipp

Tiia Hipp

Hyvinvointipalvelut

Erikoissosiaalityöntekijä, yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM) ja traumapsykoterapeuttiopiskelija. Olen työskennellyt vuodesta 2001 sosiaalityöntekijänä, asiantuntijana, kehittäjänä ja esimiehenä. Terapeuttina käytän työssäni myös EMDR-menetelmää ja olen kiinnostunut ryhmämuotoisista kuntoutuksista.

Katja Tenhovirta

Katja Tenhovirta

Psykoterapiapalvelut

Terveystieteiden maisteri (TtM), psykoterapeutti, pari- ja perheterapiakouluttaja, psykiatrinen sairaanhoitaja ja kätilö. Olen työskennellyt vuodesta 1994 terveydenhuollon eri tehtävissä. Erikoisalaani ovat syömishäiriöt ja erilaiset riippuvuudet.