Palvelupaketti psykoterapeutille

360,00 

Tuntuuko sinusta, että tarvitset kuuntelijaa, keskustelukumppania tai henkilöä, joka osaa kysyä oikeita kysymyksiä? Onko elämässäsi haaste, jonka yli on vaikea päästä. Oletko jäänyt kiinni ajattelutapaan tai aiempaan vastoinkäymiseen? Tarvitsetko tukea sosiaalisiin tilanteisiin, perhe- tai työelämän haasteisiin?

Varastossa

Palvelupaketti psykoterapiaan sisältää alkuhaastattelun, jonka perusteella määritellään terapian tavoite. Alkutapaamisessa käydään läpi mitä toiveita sinulla on terapian suhteen ja mitä toivot sen tuovan elämääsi. Tapaamisten aikana arvioidaan muutosvalmiutta ja kiinnitetään huomiota omiin tunteisiin, kokemuksiin ja toimintatapoihin.

Palvelupaketti sisältää 1h 30 min. tapaamisen ja 2 x 45 min.

Maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen koodin, jonka voit käyttää Eedan psykoterapeutin tarjoamiin palveluihin Kolmella kerralla kuntoon -palvelupaketissa paikan päällä tai etätapaamisena. Esitäthän koodisi tapaamisten alussa tai jo ajanvarausten yhteydessä. Koodi on voimassa vuoden ostotapahtumasta lähtien.

Psykoterapia on kuntoutus- ja hoitomenetelmä joka perustuu vuorovaikutukseen ja on tehokas hoitomuoto. Terapiassa voit yhdessä psykoterapeutin kanssa tutkia omia tunteitasi ja ajatuksiasi sekä niiden merkitystä itsellesi ja läheisillesi. Terapia on tehokasta ongelmien ennaltaehkäisyä. Mikään ei asia ei ole liian pieni psykoterapiaan.

Psykoterapeutti on Valviran laillistama ja nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Psykoterapeutilla on lain edellyttämä vaitiolovelvollisuus ja lain edellyttämä potilasvakuutus.